login   |    register

Scale Modeling Sponsors

See Your Ad Here!

COMMUNITY
MALAYSIA
    

Welcome!
Selamat Datang dan juga Welcome kengkawan rakyat Malaysia to Armorama dan khasnya ke komuniti khas untuk kita-kita Malaysian. Fed-up dengan dunia nyata?? Takde kengkawan yang buat model?? Awek/bini membebel tak suka buat model?? Nak tahu teknik-teknik? atau tips modelling?? Tak tau nak cari kat mana atau memang takde sesapa boleh tolong?? Then you have come the the right place!!!
Bukan sahaja di sini terdapat hardcore modeller, kaki model sejati atau otai-otai berpengalaman dari pelbagai golongan usia, yang penting, we’re Malaysian! So enjoy kat sini...have a teh tarik or what so ever... buat perjumpaan dan macam-macam.
In the mean time, enjoy and appreciate the finer points of plastic and enjoy the magic of glue! So sit back, relax-lah and let your fingers do the walking-lah.

NEW LINKSTOTAL LINKS: 2
 ADD LINK FOR MALAYSIA

 

RELATED REVIEWSTOTAL RELATED: 1
 
KAKI MODEL MALAYSIA VIEW ALL
 
NEIGHBOR POSTS
 CREATE TOPIC
NEWEST MEMBERSTOTAL: 320
 SHOW ALL FROM MALAYSIA
deathsoul86
From Puchong
maxafizz
From Klang
crackie
From Kuala Lumpur
siewloon
Azilvicious
From Georgetown

EVENTS
 ADD EVENT FOR MALAYSIA