login   |    register
Adlers Nest [ MORE REVIEWS ] [ WEBSITE ] [ NEW STORIES ]

In-Box Review
135
Adlers Nest: vijf producten
Adlers Nest: vijf producten
  • adlersnest2

by: Koen Verbruggen [ KOENELE ]


Originally published on:
KitMaker BENELUX

Inleiding


In deze review zal ik vjif producten bespreken van het relatief nieuwe Japanse merk Adlers Nest. Dit is een dochterbedrijf van Tasca Modellisme en bestaat net drie jaar. De producten zijn te verkrijgen via Hobby Link Japan.

Het gaat hier om vier verschillende metalen loopjes en een setje van drie panzerfausts:

ANM-35003: WWII Panzerfaust
ANM-35013: WWII MG34
ANM-35021B: WWII MG13, Steel Blue Finish
ANM-35022: WWII MG13 met Flash Hider
ANM-35022: WWII MG13 met Flash Hider, Steel Blue Finish
Verpakking


De vijf producten zijn allen op dezelfde wijze verpakt: een doorzichtige plastic met een kartonnen label om de verpakking meer stevigheid te geven. De belangrijkste gegevens zijn in het Engels afgedrukt: schaal, type product, productnummer en contactgegevens (website). De rest van de tekst is in onverstaanbaar Japans.
Als achtergrond is een afbeelding afgedrukt van het eigenlijke product.


Inhoud


ANM-35003: WWII Panzerfaust 60m/100mDit setje met drie panzerfausten is een van de eerste producten in het 1:35 gamma van de Japanse producent.
De panzerfausten zijn in 1 onderdeel gedraaid uit goudkleurig metaal. Daardoor is er geen sprake van een gietnaad of wat dan ook. Geen opkuiswerk nodig. Prachtig product!

Aantal: 3
Beoordeling: 95%
Richtprijs: 6 euro

Warm aanbevolen


ANM-35013: WWII MG34Dit setje bevat vijf gedraaide MG34-loopjes. Wederom prachtig geproduceerd. Geen gietnaden, geen gepruts. De loopjes zijn ook reeds uitgedraaid dus geen geklungel meer met die fijne handboordjes. Deze loopjes kunnen zo gemonteerd worden!

Aantal: 5
Beoordeling: 95%
Richtprijs: 8 euro

Warm aanbevolen


ANM-35021B: WWII MG13, Steel Blue FinishDit setje bevat één metalen MG13 loop uitgevoerd in een staalblauwe afwerking. Van dit loopje ben ik nog harder onder de indruk. De koelmantel zit prachtig rond de eigenlijke loop. Dit niveau van detail is onhaalbaar voor de standaard loopjes die in elke kit zitten. Wederom geen opkuiswerk. Door de staalblauwe uitvoering van deze MG13-loop behoeft deze geen verdere afwerking meer. Gewoon op zijn plaats inlijmen en klaar. Het enige nadeel is de prijs.

Aantal: 1
Beoordeling: 100%
Richtprijs: 13 euro

Zeer warm aanbevolen maar duur.


ANM-35022: WWII MG13 met Flash HiderDit setje bevat wederom slechts één MG13-loop. Het verschil met de hierboven beschreven M13 is dat dit exemplaar is uitgevoerd in goudkleurig staal en over een flash hider beschikt. De uitvoering van de koelmantel is wederom fenomenaal. Buiten de prijs niks op aan te merken.

Aantal: 1
Beoordeling: 95%
Richtprijs: 12 euro

Zeer warm aanbevolen maar duur.


ANM-35022b: WWII MG13 met Flash Hider, Steel Blue FinishDit setje is de staalblauwe variant van de hierboven beschreven MG13 loop. Eveneens met Flash Hider maar door de staalblauwe afwerking nog net iets duurder. Prachtig uitgevoerd. Superdetail!

Aantal: 1
Beoordeling: 95%
Richtprijs: 14 euro

Zeer warm aanbevolen maar duur.


Conclusie


De mensen die deze loopjes produceren, weten verdomd goed waar ze mee bezig zijn. Alle producten zijn perfect uitgevoerd en bieden werkelijk het beste detail dat er mogelijk is! Ik heb hier werkelijk niks op aan te merken, elk product zijn meesterwerkjes op zich. Beste loopjes dat er momenteel op de markt zijn, zonder twijfel!

Over het algemeen: zeer warm aanbevolen!

Kanttekening: deze loopjes bieden superdetail maar het gaat nog steeds om een zeer klein detail van het geheel. Wil je echt het beste detail dat er mogelijk is, dan zijn deze loopjes onmisbaar. Haal je echter een bevredigend resultaat uit de standaardloopjes, wat voor mij persoonlijk meestal voldoende is, dan is dit een echt luxeproduct.
SUMMARY
Highs: Superdetail, prachtige uitvoering! Niks op aan te merken
Lows: zie kanttekening bij conclusie, hoge prijs voor de betere loopjes.
Verdict: Zeer warm aanbevolen. Topproduct.
  DETAIL:95%
  UITVOERING:95%
Percentage Rating
95%
  Scale: 1:35
  Related Link: Officiele site
  PUBLISHED: Feb 26, 2009
  NATIONALITY: Germany
NETWORK-WIDE AVERAGE RATINGS
  THIS REVIEWER: 87.48%
  MAKER/PUBLISHER: 95.00%

Our Thanks to Adlers Nest!
This item was provided by them for the purpose of having it reviewed on this KitMaker Network site. If you would like your kit, book, or product reviewed, please contact us.

View Vendor Homepage  |  More Reviews  

About Koen Verbruggen (koenele)
FROM: OOST-VLAANDEREN, BELGIUM

Copyright ©2019 text by Koen Verbruggen [ KOENELE ]. All rights reserved.   

What's Your Opinion?


Photos
Click image to enlarge
  • adlersnest4
  • adlersnest3
  • anm35022B
  • mg-34
  • 800px-Panzerfaust_helsinki
  • mg13-16